Suomen Sodat — Keskustelua Suomen käymistä sodista

Liity, värväydy!

Tietotoimisto: Rekisteriseloste

Kadetti kuopassa kirjoitti 24.03.2008 (04:02)

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

Suomensodat.info-sivuston foorumin rekisteriseloste
Seppo Ikonen
info@suomensodat.info
suomensodat.info

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Sama kuin kohdassa n:o 1.

3. Rekisterin nimi

Suomensodat.info-sivuston foorumin rekisteriseloste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröinnin yhteydessä kerättävät tiedot on tarkoitettu ainoastaan keskustelufoorumin käyttötarpeisiin ja keskustelijoiden yksilöimiseen keskustelufoorumilla. Rekisteröitäessä annettavat pakolliset tiedot ovat:

- Käyttäjätunnus
- Toimiva sähköpostiosoite
- Salasana

Näistä ainoastaan sähköpostiosoite on mahdollisesti käyttäjän yleismaailmallisesti yksilöivä. Mikäli et halua luovuttaa esimerkiksi työsähköpostiosoitettasi Suomensodat.info:n keskustelufoorumin käyttäjärekisteriin, voit käyttää jotakin lukuisista ilmaisista sähköpostipalveluista anonyymin sähköpostiosoitteen luomiseksi. Sähköpostiosoitteelta ei edellytetä muuta, kuin että se on toimiva. Sähköpostiosoitteita voidaan ja saatetaan käyttää Suomensodat.info:n ja sen keskustelufoorumin toiminnan yhteydessä esimerkiksi uusista aiheista tiedottamiseen tai muuhun keskustelufoorumin toiminnasta liittyvään tiedottamiseen.

Käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Suomensodat.info:n keskustelufoorumilla ja mahdollisesti myös foorumin (mutta ei sivuston) ulkopuolisilla yksittäisillä sivuilla. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, ja niitä käytetään ainoastaan palvelun käyttö- ja ylläpitotarkoituksiin.

Suomensodat.info:n keskustelufoorumi kerää toiminnan aikana tilastotietoa esimerkiksi kirjoitetuista viesteistä ja suosituimmista aiheista. Nämä tiedot kerätään palvelun käyttö- ja kehitystarkoituksessa, ja ne saattavat olla osittain näkyvissä myös rekisteröimättömille jäsenille.

Viestiä kirjoittaessa järjestelmään tallennetaan myös internet-osoite (IP-osoite), josta viesti on lähetetty. Internet-osoitteen rekisteröintiä suoritetaan ainoastaan väärinkäytösten estämiseksi. Tämä tieto on ainoastaan palvelun ylläpitäjien nähtävissä, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille muuten kuin poliisin tai viranomaisen vaatimuksesta.

Foorumiohjelmisto käyttää evästeitä (cookie, pipari, keksi) käyttäjätietojesi tallentamiseen selaimesi välimuistissa. Tätä tietoa käytetään ainoastaan sisäänkirjautumisen ja uloskirjautumisen hallitsemiseen. Ohjelmisto ei kerää IP-osoitetta lukuun ottamatta (kts. yllä) muuta tietoa koneeltasi eikä tallenna muuta tietoa koneellesi.

Käyttäjän on mahdollista määritellä profiiliinsa vapaaehtoisia tietoja, kuten harrastukset, asuinpaikkakunta ja ammatti. Nämä tiedot voivat olla näkyvillä keskustelufoorumin jäsenille ja osittain myös ulkopuolisille Suomensodat.info:n keskustelufoorumissa. Näiden tietojen antaminen ei ole pakollista, ja keskustelufoorumin käyttö sujuu ilman näiden tietojen luovuttamista.

Jäsenrekisteri on tallennettu sähköisesti Suomensodat.info-sivuston palvelimelle. Palvelun ylläpito tekee parhaansa, jotta rekisteritiedot säilyvät tietoturvallisesti eivätkä joudu vääriin käsiin. Tietomurron mahdollisuus on kuitenkin aina olemassa, joten jos tämä huolestuttaa sinua, älä rekisteröidy palveluun tai anna enempää kuin haluamasi välttämättömät tiedot.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta.