Suomen Sodat — Keskustelua Suomen käymistä sodista

Liity, värväydy!

Ajankohtainen tiedote: SuomenSodat.infon lukijoita kehotetaan hankkimaan omaan tietokoneeseensa, kännykkäänsä ja tablettiinsa virustorjuntaohjelma, sillä WannaCry-hyökkäys — se kohdistui Microsoft Windowsin käyttäjiin muussaamalla saastuneiden tietokoneiden käyttöjärjestelmät — vaikuttaa edelleen kuplivan Webin pinnan alla. WannaCry on maailmanlaajuinen kyberhyökkäys, jonka uhreilta vaaditaan lunnaaksi bitcoineja noin 300–600 euron edestä.

Värväytyminen (vaihe 1/2)

Lue tämä ennen kuin värväydyt foorumin jäseneksi. Kyseessä ei ole mitä tahansa liirumlaarumia, vaan ihan hyödyllistä tietoa.

Ennen kuin rekisteröidyt tämän uljaan & upean sota-aiheisen foorumin jäseneksi, on erittäin suotavaa, että käytät pari-kolme minuuttia elinajastasi lukaisemalla läpi sen rekisteriselosteen. Siellä kerrotaan mihin näitä tietoja, jotka ilmoitat rekisteröityessäsi foorumille, saatetaan käyttää ja mihin ne tallennetaan. Nyrkkisääntö on kuitenkin tuossa edellä mainitussa selosteessa se, ettei tietojasi välitetä ja luovuteta aiheetta tai kevyin perustein kenellekään ns. kolmannelle osapuolelle.

Lue myös ohjeet, ja sisäistä ne. Ihan täyttä höpönhöpöä ei kannata foorumin viesteihin laittaa ¯ pyritään pitämään keskustelu asiallisena ja välttämään kaikenlaista turhaa alatyylistä kirjoittelua. Asiattomat viestit poistetaan. Asiattomien viestien lähettäjiä rangaistaan. Tulee sanktioita.